Toi tommonen kuntosaliohjelman noudattaminen... Aika vaikee ajatus. Mä ku oon enempi semmonen fiilispohjalta sätkijä. No nyt kuitenkin rakas mieheni (8vuotta nuorempi ja puoliammattilais urheilija) aloitti omat kesätreenit ja innosta puhkuen jako sen saman treenin sitte mulle. Oli kuulkaas sähköpostissa joka liikkeestä oikeen youtube-videot, että mitenkä ne oikeeoppisesti suoritetaan. Ihan niinku mä en olis ikinä salilla käyny!!?!

Muttamutta, kuinkas kävikään. "Eka kerta" olis varmaan ollu aika koomista katottavaa, jos joku olis sen nähny. Aikataulullisista pakotteista johtuen treenasin onneks yöllä ja firman salilla, joten sain olla (lue pällistellä) siellä salilla ihan rauhassa. Eka liike: Penkki prosenteilla 2x12. Täh? Millä ihmeen prosenteilla? Päätin kuitenkin olla hämääntymättä ja unohtaa prosentit. Sitte se tanko. Mitä helv***ä? Tanko lukittu telineisiin... Pakko sen on irrota... Koko sali on lukossa, ni ei kai tankojen nyt erikseen tarvii olla... Jotenkin se tästä liikkuu varmasti... Meen makaa penkille ja tangosta kii. Telineessä lukee "tanko 26kg" ja hitosti huutomerkkejä. Täh? 26 kiloo, eihän se oo mitään? Vihdoin ja viimein tajuun, että kun tankoa nostaa ja vähän kääntää, niin koukut irtoo pidättimistä ja ei muutaku kovaa ajoa. 2x12 ja todellakin se 26 kiloo oli parempi ku hyvä hyvä alotuspaino. 

Kyllä mä ekalla viikolla kaikki kolme sarjaa sain tehtyy ja ne eri vempaimetki tuli vähän tutuks. Tähän asti ne on ollu jotakuinkin rekvisiiittana siellä salilla. Kroppa oli ku saunan takana piesty, mutta todistaa vaan jonkinlaisten lihasten olemassaolosta! Jänskin juttu, nyt kun kolmas viikko lähti käyntiin, on semmonen että mä taidan olla ihan koukussa :D  Kannattiko odottaa 36 vuotta, et alottaa ekan treeniohjelman? No ei taatusti kannattanu. Joka viikko saa vähän lisää painoa tankoon ja se ihana lihaskipu, ku tietää tehneensä. Vyönki pystyy kiristää yhtä reikää tiukemmalle. Trust me: Kannattaa kokeilla!

Iso kiitos omalle pikku-pirulle, joka jaksaa muistuttaa alleista ja kaksoisleuvoista. Pientä piikkiä näköjään pitää olla ni saa itestään tehoja irti. Vaikka tavotteet on enempi siellä suorituskyvyn puolella, ei se siinä samalla haittaa tee jos sattuu vähän kiinteytyy ja näyttää kutakuinkin hyvinvoivalta ;)

Toivon kaikille pikku-pirua ja avot, kansanterveys kohoais kuin huomaamatta!

Niin toi salmiakki: Vedin eka puol pussia inspiroituessani tänään salille. Mutta pitää elämässä hairahtuakin hetkittäin. Thank god, mun pahe on salmari, eikä valkosuklaa!!