Noniin arvon kansalaiset. Elämässä tulee välillä vastaan jos jonkinmoisia dilemmoja. Oman mielenterveyden kannalta on kuulemma hyvä saada asiat purettua ulos... Ettei jää sitten pienessä mielessä pörräämään vuosikausiksi! 

Sain pyristelyjen jälkeen tän sivun aikaseks. Aijai ku olis pieni ihminen luullu, et helppoo ku heinänteko, mut ei tietenkään:

1. Näitä ilmasblogejahan on yhtäpal ku silakkaa suomenlahdella! Valitse niistä sitten paras? Kellä on aikaa vertaa ja tutkii ja pyöritellä ja käännellä/väännellä? Otin sitte nimen perusteella "Vuodatus", sitähän tää tulee olemaan :D

2. Käyttäjätunnus. Joku kahdessadas meni läpi, ku "valitsemasi käyttäjätunnus on jo käytössä". Nopeat syövät hitaat, mutta vit**taa se silti.

3. Asetukset. Mitkä ihmeen kulmien pyöristykset? Värikin piti valita neljä kertaa, vai riittiköhän edes? No visuaalisuudsta huomaatte, miten paljon tajusin niistä vaihtoehdoista...

Nyt pitäis vielä löytää se artikkelihistoria, et saan ton "malli" artikkelin huutintuuttiin... Alan nyt ettii sitä loppuyöks ja kirjotan sen ekan oikeen sitte seuraavana kauniina päivänä. Nyt on takki tyhjä.